Cum cumpar

PESTE 100 DE FURNIZORI TRANSPORT GRATUIT ECONOMISITI TIMP

Nota: Va recomandam crearea unui cont.

Odata ce aveti un cont deja creat si va logati, site-ul ofera functionalitati extinse, de la introducerea de pareri si pana la comandarea produselor fara a mai introduce de fiecare data informatiile personale.

1. Studiati cu atentie informatiile prezentate pe acest site
Acuratetea informatiilor prezentate pe www.echipamentedelaborator.ro este o prioritate majora pentru noi si depunem eforturi sustinute in acest sens. Va rugam sa respectati, urmatorii pasi:
1.1. Verificati daca produsele selectate sunt exact ceea ce aveti nevoie. Informatiile prezentate au de multe ori un aspect tehnic pronuntat.  Daca nu sunteti sigur de produsul de care aveti nevoie, contactati unul dintre consultantii nostri de vanzari. Nu se accepta retururi de produse cauzate prin alegerea eronata a produselor sau din lipsa de atentie in ceea ce priveste specificatia tehnica a produselor.
1.2. Imaginile de pe acest site au un rol informativ. In cazul in care exista ratiuni de ordin estetic sau dimensiuni ale produselor noastre, verificati impreuna cu un consultant de vanzari ca produsele pe care doriti sa le comandati intrunesc nevoile dvs.
1.3. In cazul in care nu reusiti acesti pasi, trimiteti-ne proiectul dvs. sau informatiile pe care le aveti la adresa prin pagina de contact
Ne face onoare sa va ajutam in demersul dvs cu o solutie tehnica adecvata.

2. Plasati comanda
2.1. Alegeti cu atentie produsele dorite si plasati comanda. Procesul de cumparare este extrem de facil. Completati cu atentie datele de facturare si livrare.
2.2. Alegeti una din modalitatiile de plata  existente in sectiunea „Cosul Meu”. Puteti alege din:

  • Transfer bancar online sau ordin de plata depus in banca ta (recomandat)
  • Pentru comenzi cu valoarea de pana in 1000 lei fara tva  se adauga taxa de transport de 100 lei fara TVA.

2.2. Dupa transmiterea comenzii veti primi un email automat cu continutul comenzii si veti sunat in maximum 45 minute de catre un reprezentant de vanzari www.echipamentedelaborator.ro. Dupa validarea comenzii, si dupa verificarea platii vom procesa comanda dvs.
2.3. In cazul in care ati optat pentru plata cu cardul sau prin transfer bancar, dupa validarea platii, factura comerciala va fi transmisa la emailul specificat in comanda transmisa.

3. Termenul de livrare
3.1. Termenul de livrare uzual este maxim 20 de zile lucratoare, cu exceptia echipamentelor cu o complexitate mai mare. In general comanda ajunge la dvs in aproximativ 15 zile lucratoare in functie de confirmarea platiilor sau volumul comenzilor dintr-o anumita perioada. Onorarea in cel mai scurt timp posibil este o prioritate pentru noi. Comenzile livrate mai devreme decat acest termen sunt acceptate automat de catre client.

4. Receptia produselor
4.1. Veti fi contactat de catre un reprezentant www.echipamentedelaborator.ro sau al firmei de curierat pentru livrare. Va rugam sa onorati cu prezenta la data si ora anuntata in locatia pentru livrare. In caz contrar livrarea poate fi intarziata.
4.2. La predarea produselor verificati cu atentie factura si starea produselor comandate. In special trebuie verificat daca produsele sunt cele comandate si nu prezinta vicii de fabricatie sau defecte datorate transportului. Daca se va dovedi ca defectele ( zgarieturi, lovituri) sunt datorate unui transport defectuos, vom inlocui produsele comandate cu unele noi cu maxima urgenta. www.echipamentedelaborator.ro nu isi asuma penalizari contractuale datorate intarzierii termenului de livrare din acest motiv.
4.3. Semnarea avizului de expeditie si a facturii comerciale are valoarea unui contract comercial si reprezinta acceptul dvs. ca livrarea s-a facut conform termenilor contractuali. Aveti posibilitatea de a returna produsele in termen de maxim 10 zile de la data receptiei, in cazul in care nu esti satisfacut de performanta produselor noastre. Produsele se returneaza in ambalajul original si cu toate accesoriile incluse. In caz contrar aceastea nu vor fi acceptate ca retur. Cheltuielile cauzate de returnarea produselor cad in sarcina dvs. Nu pot fi returnate produsele care au fost preluate de la sediul nostru/livrate de noi sau pentru care a fost semnate procese verbale de predare primire si/sau punere in functiune si instruire personal.

Nota 1: in cazul alegerii platii prin ramburs, produsele vor intra in posesia dvs efectiva numai dupa achitarea integrala a contravalorii acestora.
Nota 2: in cazul alegerii platii prin transfer bancar direct, comanda online va fi procesata de catre echipa noastra doar dupa receptionarea sumei aferente in contul nostru.