Termenii şi Condiţii

PESTE 100 DE FURNIZORI TRANSPORT GRATUIT ECONOMISITI TIMP

Termeni referitori la utilizarea site-ului www.echipamentedelaborator.ro

1. Generalităţi
1.1. Acest Acord stabileşte Termenii şi Condiţiile care se aplică în cazul utilizării site-ului exclusiv pentru consumatori, adică acele persoane fizice sau juridice care utilizează serviciile noastre in scopul informarii sau a efectuarii cumparaturilor online.
1.2 Site-ul pune la dispoziţia utilizatorilor un serviciu interactiv pe internet, care constă în servicii de informare, conţinut şi posibilitatea de efectuare a tranzacţiilor online.
1.3 Utilizatorul a luat la cunoştinţă că, desi internetul este adesea un mediu sigur, există înteruperi sau probleme care ţin de serviciile de internet care sunt în afara controlului nostru, iar acesta nu poate fi găsit responsabil pentru orice pierderi de date în timpul transmiterii informatiilor pe Internet. Desi obiectivul www.echipamentedelaborator.ro este să facă site-ul accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, site-ul poate fi indisiponibil din cand în cand pentru orice motiv, incluzand mentenanţa şi verificarile tehnice. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, www.echipamentedelaborator.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site. Informaţiile publicate (poze, specificatii tehnice, preturi) corespund realităţii la momentul înscrierii lor pe website sau al actualizării diverselor pagini ale website-ului. In unele cazuri , in pofida preocuparii continue pentru fidelitatea informatiilor prezentate, sunt posibile erori umane de introducere.
1.4 Prin prezenta, se inţelege că aveţi vârsta legală de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest site. Accesând şi utilizând în contiunare acest site, acceptaţi, fără limitări sau calificări, aceste condiţii şi luaţi la cunoştinţă că orice alte acorduri între dumneavoastră şi wwww.echipamentedelaborator.ro sunt înlocuite prin prevederile acestor Termeni şi Condiţii.

2. Drepturi de autor
2.1 Acesta este site-ul oficial www.echipamentedelaborator.ro. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelui  , în forma directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fără permisiunea prealabilă scrisă a noastra este interzisă şi se pedepseste conform legii. www.echipamentedelaborator.ro deţine titlul deplin şi complet asupra fişierelor, pozelor şi materialelor publicate pe website, precum şi toate drepturile de proprietate intelectuală ce decurg din acestea. Nu aveţi permisiunea să comercializaţi, redistribuiţi sau reproduceţi aceste materiale, nici să le decompilaţi sau modificaţi structura.

3. Securitate
3.1 La utilizarea site-ului sunteţi răspunzător pentru asigurarea confidenţialităţii datelor referitoare la contul dumneavoastră de acces (numele de utilizator şi parola) şi sunteţi de acord să vă asumaţi întreaga responsabilitate pentru activităţile/acţiunile desfăşurate pe site cu contul şi parola dumneavoastră. În cazul în care confidenţialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veţi notifica imediat pentru a bloca accesul la cont şi a vă genera cât mai rapid unul nou. Efectuarea de operaţiuni neautorizate ca utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii în vederea comercializării lor si blocarea accesului asupra acestui site vor fi pedepsite conform legii.

4. Notificări pentru utilizatori
4.1 Ca utilizator, înţelegeţi şi sunteţi de acord cu următoarele responsabilităţi:
– să furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră;
– sa folositi metodele de plata pentru care aveti autorizare oficiala
– să menţineţi şi înnoiţi, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete.
4.2 Ca utilizator, vă asumaţi obligativitatea de a nu face următoarele:
– să publicaţi materiale care conţin viruşi sau alte programe cu intenţia de a distruge acest sistem sau orice informaţie care este parte componentă a acestui sistem;
– să publicaţi materiale cu drept de autor, dacă nu sunteţi autorul sau dacă nu aveţi permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
– să publicaţi materiale obscene, defăimătoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informaţii interzise de prevederile legale în vigoare;
– să publicaţi o imagine sau o afirmaţie care contravine normelor legale în vigoare.
– sa folositi/copiati imagini, specificatii tehnice, formatul site-ului sau orice alte informatii prezente pe acest site. Ne rezervam dreptul de a va actiona in judecata.
4.3 In cazul în care datele furnizate de utilizatori se dovedesc a nu fi reale, exacte sau complete, www.echipamentedelaborator.ro, poate suspenda sau închide definitiv contul respectivului utilizator, orice încercare ulterioară de înscriere nefiind permisa.
4.4 Informaţiile furnizate către site, sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare; nu furnizam detaliile dumneavoastră unor terţi, nu incurajează spam-ul, şi nu va face publice datele furnizate de clientii săi fără acordul explicit al acestora.
4.4 Utilizatorii pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura site-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, care să afecteze viaţa privată, drepturile de proprietate intelectuală ale noastre sau ale unor terţe părţi şi care nu conţin viruşi, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanţ, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam. Nu puteţi folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonaţi o altă persoană sau entitate. Ne rezervam dreptul, dar nu şi obligaţia, de a îndepărta sau edita o astfel de informaţie transmisă.
4.5 Orice utilizator are posibilitatea să şteargă din baza de date adresa de e-mail şi toate datele personale furnizate  către www.echipamentedelaborator.ro prin închiderea contului creat pe website.
4.6 www.echipamentedelaborator.ro îşi rezervă dreptul de a îşi selecta clienţii.
4.7 Nu răspundem de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.echipamentedelaborator.ro. Pentru respectivele site-uri,  răspunderea  integrală o poartă proprietarii în cauză.

5. TERMENI ŞI CONDIŢII DE VÂNZARE
5.1 De pe site-ul www.echipamentedelaborator.ro pot fi achiziţionate articole ce tin de domeniul aparatura de laborator, consumabile si reactivi. Toate produsele sunt însoţite de certificat de garanţie si declaratie de conformitate. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi platite de wwww.echipamentedelaborator.ro oricărui client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate deja de la client, suma ce va fi rambursată integral pe cheltuiala www.echipamentedelaborator.ro, mai putin costurile de transport aferente de la client inspre noi.
5.2 Procurarea unui articol/produs prin site-ul www.echipamentedelaborator.ro, reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii şi condiţiile de mai jos.
5.3 Dobândirea produselor
5.3.1  Pentru a putea achiziţiona orice produs de pe site este necesar să vă faceţi un cont, pentru a va oferi acces facil pentru imprimarea comenzilor, a facturilor si pentru a putea monitoriza achiziţiile dvs. trecute, modifica preferinţele dumneavoastră şi pentru a asigura utilizarea extinsa a acestui site.
5.3.2 Prin achiziţionarea unui produs de pe site, utilizatorul se obligă să accepte şi să respecte termenii şi condiţiile de mai jos:
5.3.3 Fidelitatea informatiilor
Orice utilizator al acestui site isi asuma corectitudinea datelor introduse in cadrul acestui site. In cazul litigiilor aparute din acest motiv (date de privind produsele comandate, facturare sau livrare eronate) cad exclusiv in sarcina utilizatorului care le-a introdus.
5.3.4 Termenul de livrare:
Termenul de livrare standard pentru comandarea produselor prin intermediul site-ului wwww.echipamentedelaborator.ro este maxim 15-20 de zile lucratoare, cu exceptia echipamentelor cu o complexitate mai mare.
In cazul livrarii mai devreme a produselor, acestea vor fi acceptate de catre utilizator.
Reducerea termenului de livrare este o prioritate a serviciului oferit de catre noi, de acea va recomandam sa efectuati comenzile dvs cat mai curand posibil, luand in calcul termenul de livrare specificat mai sus.
5.3.5 Onorarea comenzii:
Onorarea comenzii dvs. se va face dupa plata integrala a facturii ( in cazul platilor online sau a tranferului bancar) sau imediat in cazul selectarii optiunii de plata ramburs.
Comanda va fi acceptata de noi doar dupa verificarea tehnica a produsului solicitat (de ex. daca sunt necesare accesorii)  si confirmarea scrisa de la  www.echipamentedelaborator.ro
5.3.6 Verificarea Produselor Comandate
Utilizatorul, numit „Client” are obligatia de a verifica produsele comandate si corectitudinea datelor de pe documentele emise. In cazul in care, produsele comandate prezinta defecte, acestea vor fi sezizate de urgenta folosind datele de contact furnizate de catre www.echipamentedelaborator.ro, in termen de 10 zile de la receptia acestora.
Defecte datorate transportului produselor:
Livrarea defectuoasa, sau deteriorariile datorate transportului precar, cad in sarcina serviciului de curierat sau a transportatorului contractat. Nu putem fi facuti raspunzatori pentru intarzierea livrarilor sau a receptionarii produselor deteriorate din vina transportatorului. Eventualele penalitati si costul produselor deteriorate vor fi imputate in totalitate transportatorului, www.echipamentedelaborator.ro neputand fi raspunzatoare de acestea.
5.4 In cazul produselor, indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metodă) acceptarea acestei comenzi, deci încheierea acordului de voinţă şi a contractului de vânzare cumpărare se face în momentul transmiterii de către client a comenzii. Factura fiscală ţine loc de contract de vânzare-cumpărare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite după primirea comenzii şi discuţiile telefonice, prin e-mail şi prin orice alte metode, cu personalul nostru , nu constituie acceptări ferme ale comenzii şi deci nu semnifică încheierea contractului la distanţă.
5.5 In cazul ridicării produselor de la sediul furnizorului sau dacă furnizorul vă livrează comanda la sediul dvs prin personal propriu nu puteţi beneficia de dreptul de denunţare în 10 zile. Vă rugăm să verificaţi produsele la ridicarea lor, fiind obligaţia dumneavoastră să nu semnaţi pentru primire până la testarea corespunzătoare a produselor.
5.6 Toate vânzările pe site-ul www.echipamentedelaborator.ro sunt considerate de principiu finale, iar toate produsele procurate prin www.echipamentedelaborator.ro sunt subiectul termenilor şi condiţiilor  menţionate mai sus.

6.  Revocarea
Clientul are dreptul de a notifica în scris că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului, prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile şi fără să prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportând cheltuielile de expediţie conform legilor româneşti. Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru către client sau pentru care a fost facută proba, instalarea sau punerea in functiune.
Vom returna utilizatorului banii care corespund valorii produselor comandate, în termen de 30 de zile de la data primirii solicitării iar utilizatorul va returna produsele primite fara nici o deteriorare suplimentara in ambalajul original si cu toate accesoriile aferente. După trecerea termenului de mai sus utilizatorului nu are dreptul să solicite returnarea banilor, www.echipamentedelaborator.ro nemaiavând nicio obligaţie fata de utilizator.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către persoana inscrisă în baza de date prin e-mail la adresa vanzari@testnec.ro

7. Revizuirea acestor Termeni şi Condiţii
www.echipamentedelaborator.ro, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Termene şi Condiţii prin actualizarea lor. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate aceste revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.

8. Legislaţie aplicabilă şi Jurisdicţie
Aceste Termene şi Condiţii şi utilizarea acestui website sunt guvernate de legile din România. Instanţele competente din România vor avea jurisdicţie exclusivă asupra oricăror şi tuturor disputelor ce vor apărea în legătură cu prevederile Termenilor şi Condiţiilor şi/sau Conţinutul website-ului sau în cazul disputelor în care aceste Termene şi Condiţii şi/sau acest Website vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Pentru orice alte informatii va stam cu placere la dispozitie: vanzari@testnec.ro