Companie

PESTE 100 DE FURNIZORI TRANSPORT GRATUIT ECONOMISITI TIMP

15 ANI DE EXPERIENTA DARUIRE SI PROFESIONALISM

Am inceput activitatea in anul 2003 cu scopul de a oferi consultanta profesionala, comercializare si asigurarea mentenantei pentru domeniul aparatura de laborator, consumabile si reactivi. Cu o experienta de peste 15 ani, am ajuns sa fim un punct de referinta pe aceasta piata, dobandind prin seriozitate, experienta si profesionalism un portofoliu important de clienti din diferite ramuri de activitate.

Compania are sediul central in Bucuresti, cu puncte de lucru in Iasi si Cluj Napoca, asigurandu-se astfel o buna prezenta pe intreg teritoriul Romaniei. Noi, ne-am impus sa va oferim echipamente de cea mai buna calitate, incluzand servicii de transport, instalare si instruire, toate gratuite, garantie si service post garantie.


TESTNEC
, avand recunoasterea Sistemului de Management al Calitatii  ISO 9001:2008, va propune o gama variata de produse impreuna cu furnizorii nostri: Kern&Shon, Copley Scientific, Fungilab, Scavini, Soltec, Mpw, Euromex, Ika Werke, Gfl, Vwr International, Binder, Hielscher, Nabertherm, Raypa, Hirst Magmetic, Goodfellow, Kottermann, Witeg, Hirst.

Printre colaboratorii nostri principali se numara universitati, institute de cercetare, directii de sanatate publica si veterinara, companii farmaceutice, laboratoare de metrologie, masura si control, institutii de stat si diverse alte companii private.

Industria farmaceutica: testere de dezintegrare, disolutie si friabilitate, nise chimice, hote, incubatoare, balante analitice, camere climatice, etuve, cuptoare, bai de apa, bai cu ultrasunete, phmetre, conductometre, titratoare, oxigenometre, spectrofotometre, calificari IQ/OQ/PQ.

Industria petrochimica

Echipamente specifice, aparate de distilare automata, determinarea punctului de inflamabilitate, vascozimetre, titratoare, cuptoare de calcinare.

Industria alimentara

Balante, termobalante, distilatoare, bidistilatoare, etuve, incubatoare, camera climatice, multiparametre, agitatoare, refractrometre, polarimetre, turbidimetre, titratoare.

Industria automobilelor

Analiza termica, termogravimetru, camere de ceata salina, camere de corodare, camere de testare, camere climatice, ultracongelatoare, stereomicroscoape.

Laboratoare microbiologice si fizico-chimice

Balante, turbidimetre, consum biochimic de oxigen, flamfotometre, incubatoare, hote, pipete, polarimetre, refractometre, titratoare.

Laboratoare clinice si medicale

Hote microbiologice, etuve, centrifugi, incubatoare, microscoape, balante, preparatoare de medii, agitatoare magnetice.

Laboratoare pentru protectia mediului , Laboratoare private, Laboratoare de sanatate publica, Laboratoare de sanatate veterinara

Politica si directiile principale urmarite de noi sunt :

  • oferirea celui mai bun raport calitate pret existent pe piata
  • servicii de vanzare care sa raspunda celor mai exigente nevoi ale clientiilor nostri
  • logistica impecabila plecand de la solicitarea dvs. si pana la implementarea proiectului
  • servicii ireprosabile de instalare, punere in functiune, instruire personal, garantie si post garantie
  • punerea la dispozitia dvs. a unei platforme online, extrem de bine structurata, usor de folosit, cu specificatii clare actualizate zilnic si posibilitati de comanda online rapida.

Va multumim pentru increderea acordata !
Experienta si profesionalism in domeniul aparaturii de laborator